Betalingsmogelijkheden

Om u een veilige shop ervaring te bieden heeft Artishock een beveiligde en simpele shop omgeving voor u gecreëerd. Artishock gebruikt hiervoor een Hypertext Transfer Protocol Secure, HTTPS, wat voor u een veilige uitwisseling van uw gegevens mogelijk maakt. Bij het gebruik van HTTPS worden uw gegevens versleuteld waardoor buitenstanders niet kunnen zien welke gegevens u verstuurd. Dit systeem maakt alle transacties gemaakt op artishock.nl veilig.

Artishock accepteert betalingen via iDEAL, MasterCard (inclusief MasterCard SecureCode), Maestro Creditcard en Visa. Op dit moment is het tijdelijk niet mogelijk om te betalen via PayPal. Onze excuses voor het ongemak.

Indien u betaalt met creditcard (Mastercard, Maestro Creditcard of Visa), wordt uw betaling op het moment van uw bestelling van uw creditcard af geschreven. 

Indien u betaalt met PayPal wordt u in 1e instantie doorverwezen naar de website van PayPal om in te loggen. Hierna kunt u het bedrag van uw transactie controleren, zodra u klikt op ‘Betaal nu’ of ‘Pay now’ wordt de transactie afgerond en komt u automatisch terug op artishock.nl.  Op dit moment is het tijdelijk niet mogelijk om te betalen via PayPal. Onze excuses voor het ongemak.

Geen enkele van onze betaalmethoden brengt voor u extra kosten met zich mee.

Cadeaubonnen:
Cadeaubonnen kunnen alleen in onze winkel gekocht en ingeleverd worden. 

BTW
Alle prijzen getoond op onze website zijn inclusief BTW. 

Bij aankoop in onze webshop gaat u akkoord met de algemene voorwaarden. Deze kunt u hier inzien. Tevens maken wij u er op attent dat uw adres wordt opgenomen in ons klantenbestand. Wij sturen u incidenteel informatie per post en per mail. U kunt zich ten alle tijden uitschrijven van onze mailings onder in de ontvangen e-mail. Meer informatie over onze privacy policy kunt u lezen door hier te klikken.