Retouren

Uiteraard hopen wij dat u blij bent met uw aankoop. Indien u een product uit de webshop om welke reden dan ook niet wenst af te nemen, dan heeft u het recht om binnen 7 dagen, zonder opgave van redenen, de koop te ontbinden en het product na levering aan Artishock te retourneren. Dit is alleen mogelijk als u hier voorafgaand via een e-mail aan returns@artishock.nl of telefonisch melding van heeft gemaakt heeft aan Artishock. Eventuele kosten voor de retourzending zijn altijd voor uw rekening.

Retourzendingen worden alleen geaccepteerd indien het product onbeschadigd is, voorzien is van het aangehechte authenticiteitslabel, de originele labels en kaartjes en voorzien van een ingevuld retourformulier. Het retourformulier zit bij uw bestelling. Mocht u het retourformulier niet meer in bezit hebben, dan kunt u deze downloaden door hier te klikken. U hoeft alleen de Nederlandse versie in te vullen en bij uw retour in de verpakking terug te zenden. Zorg ervoor dat u alle verpakkingsmaterialen zoals schoenendozen mee terug stuurt naar Artishock.

Omruilingen of  retouren worden niet geaccepteerd als de items zijn gebruikt of gedragen.

Wij verzoeken u vriendelijk om niet diverse maten te bestellen en deze thuis te passen. Twijfelt u over uw maat? Dan geven onze stylisten u graag vrijblijvend advies. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op via 040-2446326 of via e-mail: webshop@artishock.nl. Indien u badkleding of ondermode bestelt dan verzoeken wij u vriendelijk om deze te passen over uw onderkleding. 

Artishock geeft geen garantie op bijzondere materialen (bijv. lak, glitters etc.), schoenneuzen, ritsen en afgeprijsde artikelen.

De koper is zelf verantwoordelijk voor de kosten en het risico van de retourzending. Artishock gaat er vanuit dat de koper de zending op dezelfde wijze retourneert, en waar nodig verzekerd verstuurt. Dit kan ook door uw aangemelde retour af te leveren in onze winkel te Eindhoven. Bij persoonlijke aflevering van uw aangemelde retour ontvangt u een ontvangstbevestiging. Retouren, welke per post verzonden worden, dienen te allen tijde voldoende te worden gefrankeerd, onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden door Artishock nimmer geaccepteerd en daarom ook niet gecrediteerd. Retourzendingen dienen te worden voorzien van een volledig ingevuld retourformulier.

Bij aankoop in onze webshop gaat u akkoord met de algemene voorwaarden. Deze kunt u hier inzien.