Mode items die we in 2020 willen dragen

Heb jij weer wat inspiratie nodig voor wat je aan moet trekken buiten de deur? Laat ons jou inspireren: hier 5 mode items die je wil dragen in 2020.

1. Paisley print

Deze prachtige Etro jurk is niet het enige item dat we hebben met paisley print - makkelijk om van zomer naar winter te dragen door een switch van blote benen naar laarzen te maken. 

2. Picknick prints

Je weet wel, de geruite prints in alle kleuren. Mannen, we've got you covered met dit Palm Angels overshirt. 

3. A-lijn jurken

Er zijn een hoop strak aansluitende jurken te vinden, maar wijd uitlopende jurken zitten lekker en vooral met warm weer is het heerlijk om aan te hebben. Met deze Valentino jurk zit je goed. 

4. Bermuda shorts 

Beetje wennen, maar dit kledingstuk is terug van weggeweest! Style met een t-shirt of een mooie bijpassende blazer. Deze bermuda van Loulou is helemaal in stijl. 

5. Oranje 

Menig fashion-icoon heeft oranje toegevoegd aan zijn of haar kledingkast in 2020. Niet de meest gangbare kleur, maar hé: een mood-booster is het wel. Voor de vrouwen hebben wij deze outfit van Missoni en de heren zitten goed met deze Balmain sweater.

 

 

Beige Essentials

Beige: we zien het ontzettend veel voorbij komen. Met verschillende ondertonen, zoals licht roze, camel of wit. We zien het deze zomer weer bij verschillende designers in de collectie, en volgens de zomertrends gaan we veel beige en crème kleuren dragen in 2020. Klik op onderstaande afbeelding om onze favoriete beige items te bekijken.

Beige fashion