Dodo Bar or

Dorit Bar Or: 'Mijn kleding wordt gedragen door vrouwen die zich verdiepen in verschillende culturen en zich niet vasthouden aan de trends van nu. Dat betekent dus traditionele 'Keffiyeh-print' kaftans en 'Maxi' jurken. Ook draait alles om combineren, zo kunnen mijn jurken voor elk seizoen of event, het ligt er maar net aan met welke items ze gecombineerd worden'

                     

Dorit Bar Or lanceerde haar merk in de 'Silencio club' in Parijs. Dodo kreeg geweldige reacties van de beste tijdschriften zoals Vogue Paris, Vogue Italy, Britisch Vogue, Purple Magazine, enz. 

Beroemdheden over de hele wereld dragen Dodo Bar Or, zoals; Bar Refaeli, Leigh Lezark, Demi Lovato, Kelly Osborne en Celina Gomez. 

Het merk verkoopt in de beste boetieks over de hele wereld zoals Scoop, Saks Fifth Avenue, Bergdorfgoodman, Harrods etc.

 
SHOP HERE

 

 

 

MONCLER x OFF-WHITE

Moncler en Off-White hebben dit seizoen hun allereerste samenwerking. De collectie is geinspireerd door Scandinavische vissers van de Noord-Zee.

The ‘O’ collection biedt een scala aan bovenkleding met onderandere lange jassen, puffer coats met zowel vaste als afneembare capuchons, vesten die er als zwemvesten uitzien, korte parka’s etc. De items bevatten diagonale strepen die kenmerkend zijn voor Off-White en klassieke oversized logo's op de borst of mouw die kenmerkend zijn voor Moncler. De jassen hebben een ademende fuctie voor bescherming in Sub-Zero temperaturen.

De samenwerking tussen twee huizen is goed doordacht en hierdoor klaar voor een tweede seizoen.

“The best part of working on the Moncler collaboration was being able to work with a different range of fabrics and the technical ability to make garments,” Abloh

 

 

 

SHOP NU

                                            

                                         

 

 

Flashback: Dinner of Desire

Zondag 29 en maandag 30 januari stond de Treeswijkhoeve in Waalre in het teken van het ‘Dinner of Desire’. De verleidingen van mode, juwelen, muziek, make-up en een sterrendiner waren deze avonden moeilijk te weerstaan!

Speciale gasten op deze avonden waren Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Margarita Bourbon de Parme, die deze avond haar nieuwe juwelenlijn van ROELL Diamonds presenteerde en Danie Bles die een deel van de styling van de modeshow voor haar rekening nam. BeauTec en OGE waren deze avonden verantwoordelijk voor de visagie en haarstyling. We kijken met veel plezier terug op een geslaagd evenement en nodigen u alvast uit voor de volgende editie!

 

Dinner of Desire werd mogelijk gemaakt door:

Artishock

ROELL Diamonds

De Treeswijkhoeve

BeauTec

OGE exclusive

Danie Bless