MONCLER x OFF-WHITE

Moncler en Off-White hebben dit seizoen hun allereerste samenwerking. De collectie is geinspireerd door Scandinavische vissers van de Noord-Zee.

The ‘O’ collection biedt een scala aan bovenkleding met onderandere lange jassen, puffer coats met zowel vaste als afneembare capuchons, vesten die er als zwemvesten uitzien, korte parka’s etc. De items bevatten diagonale strepen die kenmerkend zijn voor Off-White en klassieke oversized logo's op de borst of mouw die kenmerkend zijn voor Moncler. De jassen hebben een ademende fuctie voor bescherming in Sub-Zero temperaturen.

De samenwerking tussen twee huizen is goed doordacht en hierdoor klaar voor een tweede seizoen.

“The best part of working on the Moncler collaboration was being able to work with a different range of fabrics and the technical ability to make garments,” Abloh

 

 

 

SHOP NU

                                            

                                         

 

 

Flashback: Dinner of Desire

Zondag 29 en maandag 30 januari stond de Treeswijkhoeve in Waalre in het teken van het ‘Dinner of Desire’. De verleidingen van mode, juwelen, muziek, make-up en een sterrendiner waren deze avonden moeilijk te weerstaan!

Speciale gasten op deze avonden waren Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Margarita Bourbon de Parme, die deze avond haar nieuwe juwelenlijn van ROELL Diamonds presenteerde en Danie Bles die een deel van de styling van de modeshow voor haar rekening nam. BeauTec en OGE waren deze avonden verantwoordelijk voor de visagie en haarstyling. We kijken met veel plezier terug op een geslaagd evenement en nodigen u alvast uit voor de volgende editie!

 

Dinner of Desire werd mogelijk gemaakt door:

Artishock

ROELL Diamonds

De Treeswijkhoeve

BeauTec

OGE exclusive

Danie Bless

Dinner of Desire

2017 wordt een jaar vol verlangen en verleiding. Artishock fashion, RӦELL Jewellery en restaurant De Treeswijkhoeve slaan dan ook hun handen ineen om U te verleiden....

2017 wordt een jaar vol verlangen en verleiding. Artishock fashion, RӦELL Jewellery en restaurant De Treeswijkhoeve slaan dan ook hun handen ineen om U te verleiden....

Zondag 29 en maandag 30 januari kunt u bij de Treeswijkhoeve genieten van een verleidelijk diner met modeshows van Artishock en RӦELL Jewellery.

Artishcok presenteert tijdens het diner met een spectaculaire modeshow hun voorjaarscollectie van 2017 voor dames en heren. 

RӦELL Jewellery uit Antwerpen heeft de eer samen met H.K.H. Prinses Margarita de Bourbon de Parme U de primeur te geven van de nieuwste ontwerpen uit de inmiddels befaamde ‘LEAVES’ collectie.

‘Dinner of Desire’ vindt plaats in restaurant de Treeswijkhoeve in Waalre. Onder leiding van twee Michelin-sterren chef Dick Middelweerd en zijn vrouw Anne Laura geniet U van een uitgebreide lunch of diner.

‘Dinner of Desire’ zal gehouden worden op zondag 29 januari en maandag 30 januari om 18:30 uur. 

Wij maken er U op attent dat het aantal plaatsen beperkt is en gereserveerd wordt op volgorde van reservering.

Reserveren kan voor € 125,- per persoon.

Na aankomst ontvangt U een gift voucher per betaald couvert. Deze voucher kunt U vervolgens bij een aankoop vanaf €300,-bijArtishock of RӦELL Jewellery besteden.

Wij ontvangen U graag op 29 of 30 januari !

Artishock fashion RӦELL Jewellery De Treeswijkhoeve