BRAND NEW: KENT & CURWEN

Al bijna een eeuw lang staat Kent & Curwen als een toonbeeld van authentieke Britse herenkleding, bekend om zijn klassieke stijl, uitstekende materialen en een onberispelijke kleermakerij. Creative director Daniel Kearns heeft, in samenwerking met David Beckham, een nieuwe blauwdruk voor Kent & Curwen: een frisse kijk op het Engelse erfgoed voor de manier waarop mannen zich vandaag kleden.

Niet veel mensen weten dat David Beckham achter het merk Kent & Curwen zit. Als een van de meest stijlvolle mannen ter wereld zijn naam aan een merk hangt, dan zijn wij fan! K&C brengt deze zomer een mooie klassieke basic collectie uit. Denk aan rugby, cricket, het Engelse romantische cottage gevoel, Brit-cool en je hebt een idee. Een bijzondere mooie lijn die klassiek op een mooie pantalon gedragen kan worden of op een jeans perfect voor de wat koelere voorjaarsdagen.

Voor AW|19 komt Kent & Curwen met een hele gave Peaky Blinders collectie. De hitserie van Netflix die zich afspeelt in Birmingham ten tijde van de drooglegging in de vorige eeuw. Wie kent deze stoere look niet? Wanneer deze lijn uit gaat komen is helaas nog niet bekend.

Kent & Curwen is in Eindhoven exclusief verkrijgbaar bij Artishock.

Brand new: KASSL

Nieuw in de collectie bij Artishock, de jassencollectie van KASSL!

Edgy, gewaagd, opvallend en helemaal van nu. Dat zijn toch wel echt de termen die meteen in je hoofd springen als je de collectie van KASSL ziet. KASSL is een modemerk met één item. Het merkt heeft zich gespecialiseerd in het maken van de perfecte, eeuwige jas in een eigen stijl. KASSL heeft, samen met een collectief van mode-geletterde vrienden uit heel Europa,  de authentieke visserman jas opnieuw uitgevonden.

In nauwe samenwerking met een deskundige fabrikant uit het centrum van de Duitse stad Kassel zag het merk het modepotentieel van deze jas waaruit een actueel dameskledinglabel is ontstaan. Elk modeseizoen presenteert KASSL nieuwe edities van deze opvallende jas.

De KASSL-jas heeft gelijmde naden en ventilatieopeningen aan de achterkant, waardoor deze waterafstotend en ademend is. Originele functionele details zijn knoppen die met metalen ringen worden vastgemaakt, zodat ze nooit vallen.

Dit alles zorgt ervoor dat KASSL dus ieder seizoen chique en uiterst functionele outerwear presenteert. Exclusief in Eindhoven verkrijgbaar bij Artishock!

KASSL Pink trenchcoat 

KASSL Beige trenchcoat

KASSL black trenchcoat

KASSL transparant trenchcoat


Gift season at Artishock

De mooiste tijd van het jaar staat weer voor de deur. En niets is leuker om dan iemand blij te maken met een mooi kerst kado. Wij geven je alvast 5 tips voor hem en voor haar die het goed zullen doen onder de kerstboom.