TREND: NEON ON MY MIND

Een nieuw modeseizoen geeft ons heel veel goede redenen om flink aan het shoppen te slaan. Maar het kan ook de nodige vragen oproepen. En dat snappen we maar al te goed! Want als je leest dat neon één van dé trendkleuren van aankomende lente en zomer is dan gaan de alarmbellen automatisch rinkelen. Want, hoe combineer je de neon trend? Al die felle kleuren, al die combinaties….

Knallende neon leent zich perfect voor details. Zo zit je bijvoorbeeld met een accessoire, waarin een neon accent is verwerkt, altijd goed. Maar je kunt ook zeker voor een kledingstuk gaan. Kies bijvoorbeeld een T-shirt van Dsquared2 of Dolce & Gabbana of denk aan een blouse van Nude.

Om de neon trend wat stijlvoller te maken dan deze op het eerste gezicht lijkt, is het van belang dat je de items combineert met natuurtinten zoals bijvoorbeeld beige of créme. En in combinatie met je favoriete jeans is neon eigenlijk altijd goed. Bijna alle modehuizen doet vanaf dit seizoen met neontrend mee en eigenlijk is er dus geen ontkomen meer aan….

Niet zo’n durfal? Laat je dan inspireren door deze geselecteerde items en wie weet zit er voor jou de perfecte neon outfit tussen. 

//HEREN\\

 

DSQUARED2 SHIRT:
Een wit T-shirt is altijd een fijne basis,
maar met deze ben je ook nog eens super trendy!

VALENTINO SNEAKERS:
Dit is het perfecte voorbeeld als we het hebben over details.
Deze all-over zwarte sneakers hebben kleine neon details
waardoor ze makkelijk te combineren zijn onder elke outfit.
 

DSQUARED2 RIEM:
Dit is echt een MUST-HAVE, hiermee kun je
echt elke outfit neon-proof maken.
TIP: Ontdek ook onze neon riemen van Off-White!

 

 //DAMES\\

DSQUARED2 SCHOENEN:
Ook deze high-heels passen door de kleurencombi
perfect in dit rijtje. Deze staan bijvoorbeeld prachtig onder
een simpele little black dress, of een stoere outfit met een jeans.

DSQUARED2 TAS:
Deze tas is door het simpele model en
het kleine neon accent een topper.
Zo kun je
deze tas gebruiken voor zowel een stoere
als een chique look. 

 NUDE TOP:
Een neon groene blouse, klinkt als een uitdaging!
Maar met een mooie simpele jeans
of pantalon is dit een super fijne basic. 

 

 


How to wear: Off-White

Het valt ook niet mee tegenwoordig om alles te weten. Zeker niet op het gebied van mode. Tegenwoordig moet je vaak een fashionista zijn om te weten hoe je iets moet dragen of hoe een designer zijn items heeft bedoeld. Gelukkig geven wij je bij Artishock raad en adviseren wij je “Hoe heurt ’t eigenlijk”!?

Justin Bieber werd laatst in de Verenigde Staten nog door een politieagent staande gehouden omdat deze agent dacht dat hij de schoenen die hij aan had gestolen had. Waarom? Volgens de agent in kwestie wekte Bieber argwaan omdat er nog een security label aan zijn schoen zat. Justin droeg een paar Off-White schoenen en had het rode label aan zijn schoenen laten zitten. Gevalletje modeclash of modeflater?

Off-White staat erom bekend om dingen anders te doen en wij bij Artishock weten dat maar al te goed! We zijn even voor je op onderzoek uit gegaan en bieden je hieronder het antwoord op je twee vaak gestelde Off-White vragen!

How to: Labels laten hangen of niet?
Om maar meteen met de deur in huis te vallen: NIET LATEN HANGEN! We vonden op de officiële Vimeo pagina een filmpje van Off-White dat wel erg duidelijk is…. Het label en de zip-ties haal je van je kleding af! Ze zijn bedoeld om te dragen en niet om door te verkopen! Het draagt nou ook niet heel erg makkelijk kunnen we je vertellen! Waarom zitten er dan überhaupt zip-ties aan de kledingstukken? Dit heeft vermoedelijk te maken met Virgil’s achtergrond als architect. Met dit statement heeft hij de industriële zip-tie opnieuw willen contextualiseren in de modewereld met een knipoog naar zijn carrière traject.

 

How to: Hoe draag ik de Industrial belt riem?
Er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden, zo ook meerdere manieren om de industrial belt te dragen. Gelukkig geeft Off-White je advies! Volg de video instructies om je perfecte look te creëren.

 

 

 

Zo, nu ben je helemaal Off-White proof. Tijd om te shoppen….!


BRAND NEW: KENT & CURWEN

Al bijna een eeuw lang staat Kent & Curwen als een toonbeeld van authentieke Britse herenkleding, bekend om zijn klassieke stijl, uitstekende materialen en een onberispelijke kleermakerij. Creative director Daniel Kearns heeft, in samenwerking met David Beckham, een nieuwe blauwdruk voor Kent & Curwen: een frisse kijk op het Engelse erfgoed voor de manier waarop mannen zich vandaag kleden.

Niet veel mensen weten dat David Beckham achter het merk Kent & Curwen zit. Als een van de meest stijlvolle mannen ter wereld zijn naam aan een merk hangt, dan zijn wij fan! K&C brengt deze zomer een mooie klassieke basic collectie uit. Denk aan rugby, cricket, het Engelse romantische cottage gevoel, Brit-cool en je hebt een idee. Een bijzondere mooie lijn die klassiek op een mooie pantalon gedragen kan worden of op een jeans perfect voor de wat koelere voorjaarsdagen.

Voor AW|19 komt Kent & Curwen met een hele gave Peaky Blinders collectie. De hitserie van Netflix die zich afspeelt in Birmingham ten tijde van de drooglegging in de vorige eeuw. Wie kent deze stoere look niet? Wanneer deze lijn uit gaat komen is helaas nog niet bekend.

Kent & Curwen is in Eindhoven exclusief verkrijgbaar bij Artishock.