Workouts voor thuis

In deze tijden is het helaas geen optie om naar de gym te gaan voor je workout sessies, maar dat betekent niet dat je schema daaronder hoeft te lijden! Wij helpen je een handje om je schema vol te houden - of nieuwe workouts te ontdekken - en delen de socials van echte gym-guru's met daarbij natuurlijk de ideale sport outfits.

Lichaamsgewicht en HIIT

Wanneer je thuis bepaalde spiergroepen wil trainen met lichaamsgewicht of je bent op zoek naar een goede HIIT (High Intensity Interval Training) workout, zit je goed bij Maddie Lymburner. Deze Canadese YouTube en Instagram fitness-guru deelt zowel op haar YouTube kanaal als op haar Instagram account de beste workouts die jij in je woonkamer precies na kan doen. Ideaal om snel een spiergroep te trainen voor een andere vorm van sport, of doe een paar video’s achter elkaar voor een complete workout.

Click to buy:

 

Pilates

Aan het eind van een half uurtje Pilates ga je spieren voelen waarvan je niet wist dat je ze had! Het enige dat je nodig hebt, is een yoga mat (of een vloerkleed, die tellen we ook goed..). Cassey Ho, ook wel bekend als ‘Blogilates’, laat op haar YouTube kanaal zien hoe het moet. Hier ga je gegarandeerd van zweten!

Click to buy:

 

Yoga

Waar pilates focust op kracht en stabiliteit, focust yoga meer op flexibiliteit en mindfullness. Yoga-oefeningen zijn ontworpen rond het idee om je lichaam en geest in contact met elkaar te laten komen. Daarom zal het regelmatig uitoefenen van yoga je veel meer in harmonie brengen met je lichaam. Iemand die je hier perfect bij kan helpen is Adriene van Yoga With Adriene. Op haar YouTube kanaal vind je een heleboel video’s die jou helpen bij je yoga workout.

Click to buy:

 

Hardlopen

Wat is er nou mooier dan lekker buiten hardlopen? De Nike+ Run Club app (voor iOs en Android) is je perfecte hardlooppartner. Met begeleide runs hoor je niet alleen dat je het kunt, maar ook hoe je het moet doen. Ook kun je je voortgang bijhouden en je muzieklijsten koppelen.

Click to buy:

 

 

COVID-19, DIT DOET ARTISHOCK

Dit doet Artishock om het coronavirus tegen te gaan!

Lieve klanten,

De gezondheid en veiligheid van jullie, onze klanten, en medewerkers gaat boven alles. Wij volgen het advies van het RIVM en WHO om de verspreiding van het coronavirus in onze winkels te voorkomen. Daarom hebben we de volgende acties ondernomen met betrekking tot onze winkel:
- We hebben t/m 6 april gewijzigde openingstijden (zie hieronder!)
- Handreinigers, zeep en ontsmettingsmiddelen zijn in onze winkel beschikbaar.

Indien gewenst is het uiteraard mogelijk om bij ons een afspraak te maken voor privé shoppen. Het bestellen van kleding online blijft natuurlijk gewoon tot de mogelijkheden behoren!


OPENINGSTIJDEN:
Maandag: 13:00 - 18:00u
Dinsdag: 13:00 - 18:00u
Woensdag: 13:00 - 18:00u
Donderdag: 13:00 - 18:00u
Vrijdag: 13:00 - 18:00u
Zaterdag: 13:00 - 17:00u
Zondag: 13:00 - 17:00u

Nog meer sale bij de Artishock Outlet!

De sale gaat verder..

Nog steeds niet uitgewinkeld na Black Friday en ben je op zoek naar nog meer koopjes en korting? Dan hebben we bij onze Outlet vast iets voor jou! Iedere woensdag, donderdag en vrijdag geopend van 11.00 - 17.00 uur.

Adres: Bakkerstraat 38, 5612 EP Eindhoven

Voor de reguliere sale in onze winkel kunt u langskomen of hier klikken om online de sale artikelen te zien.