BRAND NEW: KENT & CURWEN

Al bijna een eeuw lang staat Kent & Curwen als een toonbeeld van authentieke Britse herenkleding, bekend om zijn klassieke stijl, uitstekende materialen en een onberispelijke kleermakerij. Creative director Daniel Kearns heeft, in samenwerking met David Beckham, een nieuwe blauwdruk voor Kent & Curwen: een frisse kijk op het Engelse erfgoed voor de manier waarop mannen zich vandaag kleden.

Niet veel mensen weten dat David Beckham achter het merk Kent & Curwen zit. Als een van de meest stijlvolle mannen ter wereld zijn naam aan een merk hangt, dan zijn wij fan! K&C brengt deze zomer een mooie klassieke basic collectie uit. Denk aan rugby, cricket, het Engelse romantische cottage gevoel, Brit-cool en je hebt een idee. Een bijzondere mooie lijn die klassiek op een mooie pantalon gedragen kan worden of op een jeans perfect voor de wat koelere voorjaarsdagen.

Voor AW|19 komt Kent & Curwen met een hele gave Peaky Blinders collectie. De hitserie van Netflix die zich afspeelt in Birmingham ten tijde van de drooglegging in de vorige eeuw. Wie kent deze stoere look niet? Wanneer deze lijn uit gaat komen is helaas nog niet bekend.

Kent & Curwen is in Eindhoven exclusief verkrijgbaar bij Artishock.