How to wear: Off-White

Het valt ook niet mee tegenwoordig om alles te weten. Zeker niet op het gebied van mode. Tegenwoordig moet je vaak een fashionista zijn om te weten hoe je iets moet dragen of hoe een designer zijn items heeft bedoeld. Gelukkig geven wij je bij Artishock raad en adviseren wij je “Hoe heurt ’t eigenlijk”!?

Justin Bieber werd laatst in de Verenigde Staten nog door een politieagent staande gehouden omdat deze agent dacht dat hij de schoenen die hij aan had gestolen had. Waarom? Volgens de agent in kwestie wekte Bieber argwaan omdat er nog een security label aan zijn schoen zat. Justin droeg een paar Off-White schoenen en had het rode label aan zijn schoenen laten zitten. Gevalletje modeclash of modeflater?

Off-White staat erom bekend om dingen anders te doen en wij bij Artishock weten dat maar al te goed! We zijn even voor je op onderzoek uit gegaan en bieden je hieronder het antwoord op je twee vaak gestelde Off-White vragen!

How to: Labels laten hangen of niet?
Om maar meteen met de deur in huis te vallen: NIET LATEN HANGEN! We vonden op de officiële Vimeo pagina een filmpje van Off-White dat wel erg duidelijk is…. Het label en de zip-ties haal je van je kleding af! Ze zijn bedoeld om te dragen en niet om door te verkopen! Het draagt nou ook niet heel erg makkelijk kunnen we je vertellen! Waarom zitten er dan überhaupt zip-ties aan de kledingstukken? Dit heeft vermoedelijk te maken met Virgil’s achtergrond als architect. Met dit statement heeft hij de industriële zip-tie opnieuw willen contextualiseren in de modewereld met een knipoog naar zijn carrière traject.

 

How to: Hoe draag ik de Industrial belt riem?
Er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden, zo ook meerdere manieren om de industrial belt te dragen. Gelukkig geeft Off-White je advies! Volg de video instructies om je perfecte look te creëren.

 

 

 

Zo, nu ben je helemaal Off-White proof. Tijd om te shoppen….!